Cautare

3208 de rezultate pentru "activare serviciu antena romtelecom" (3.51 secunde)
Pâna în prezent, fiecare serviciu al inspectoratului, sectiile din municipiu, politiile municipale si orasenesti au fost dotate cu calculatoare“, a declarat subcomisar Maria Vasile, purtatoare de cuvânt a IPJ Dolj.
Banii nu sunt însa singurul motiv pentru care oamenii aleg sa-si ia al doilea sau al treilea serviciu.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) va desemna un furnizor care va avea obligatia de a pune la dispozitia utilizatorilor de telefonie fixa si mobila un registru al abonatilor si un serviciu de informatii privind abonatii.
Specialistii în resurse umane spun ca exista câteva reguli simple, care va ajuta sa scapati de stresul de la serviciu.În primul rând, e nevoie sa învatati sa trasati linii atât între cariera si viata personala, cât si între problemele reale si imaginare.
Societatea galateana responsabila de salubrizarea orasului, care se afla in subordinea municipalitatii, respectiv Ecosal Prest, a fost transformata in serviciu public in cadrul Primariei.
Prin infiintarea acestui serviciu se urmareste facilitarea relatiei dintre beneficiari si Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap. Noul Serviciu de Evaluare are in componenta specialisti care vor realiza o evaluare de calitate in vederea propunerii incadrarii in grad catre Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu handicap.
"Din cauza unei neglijente in serviciu turistii au ajuns la spital"De cealalta parte, directorul Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (OPC), Bogdan Dima, a declarat ca se poate ajunge si la sanctiuni penale. ... Vom face si o plangere penala pentru neglijenta in serviciu impotriva celor care se fac vinovati.
Incepand cu luna mai, Carrefour Romania vine in intampinarea clientilor cu un nou serviciu destinat cumparaturilor online prin intermediul platformei www.Carrefour-Online.ro.
Braiconf, cel mai mare producator roman de camasi, cu o traditie de peste 65 de ani, aduce un nou serviciu Made to Measure, de aceasta data pentru costume barbatesti.
LinkedIn lanseaza un serviciu de aplicare a CV-urilor online printr-un singur click LinkedIn, cea mai mare retea de socializare dedicata mediului business, cu peste 100 de milioane de utilizatori la nivel mondial, a introdus un serviciu care permite utilizatorilor sa-si trimita profilul de LinkedIn direct potentialilor angajatori, scrie agentia de presa Reuters.
Totusi, intr-un sondaj pe site-ul propriu, romanii sunt intrebati daca ar alege sa mearga cu trenurile IC (Inter City) daca, la clasa I, ar avea internet gratuit si pe ruta Bucuresti-Cluj-Napoca chiar s-a introdus acest serviciu business.
Geamul usii a fost gasit spart, vineri dimineata, de femeia de serviciu. ... - Femeia de serviciu: ... Si iata cum misterul spargerii geamului a fost dezlegat aparent de femeia de serviciu.
La serviciu, insa sunteti mai putin harnici si sefii nu vor uita sa va aminteasca sa va indepliniti sarcinile cu mai mult elan. ... Dezbaterile cu noii colegi de serviciu va vor stimula mai mult.
La serviciu nu va vedeti capul de treburi. ... Aveti probleme la serviciu, dar si acasa, unde cei dragi par sa nu va mai inteleaga ca pana acum. ... Framantarile familiale sau la serviciu va uzeaza destul de mult, sunteti foarte obositi si v-ar trebui neaparat o perioada de refacere.
Nici la serviciu nu o duceti mai bine. ... Fie ca veti discuta cu prietenii, familia sau colegii de serviciu, iata ca opiniile dumneavoastra pare sa fie luate in seama de majoritatea celor ce va cunosc stilul.
Cocos, Nicolae Pinalti si Nicolae Niro sunt acuzati de spalare de bani, trafic de influenta, aderare la grup infractional organizat, iar fostul ministru Sandu Gabriel de abuz in serviciu, luare de mita si aderare la grup infractional organizat.
Senatorii PSD sprijina demersul legislativ prin care cadrele didactice vor putea beneficia de pensii de serviciu! ... Propunerea legislativa prevede acordarea pensiilor de serviciu pentru cadrele didactice din mediul preuniversitar, care au o vechime de 30 de ani in invatamant.
Gestul necugetat l-a facut in timp ce se indrepta spre serviciu. ... Desi nimeni nu-si explica gestul fetei, o colega de serviciu de la o sala de jocuri mecanice din Calarasi povesteste ca auzise despre problemele tinerei.
Reamintim ca Laura Kovesi are calitatea de suspect iar acuzatiile sunt abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa - in urma unui denunt al fostului deputat Sebastian Ghita.
Fostul ministrul al Agriculturii, Adrian Chesnoiu este unul dintre politicienii de top care ar scapa de dosarele penale, daca legea care dezincrimineaza abuzul in serviciu ar fi adoptata cu pragul de 250 de mii de lei.
google-analytics.com